Bij personal training maak ik samen met u een plan op maat, zodat we 60 minuten effectief gaan trainen. We gaan kijken naar welk beweeg- en trainingsprogramma het beste bij u past.
Personal training is individueel te volgen maar ook met twee en/of drie personen. Personal training wordt aangeboden op privé terrein of op een rustige buiten locatie.

Tarieven per 60 minuten:
1 persoon: €50,- p.p. per les
2 personen: €45,- p.p. per les
3 personen: €40,- p.p. per les

Bij zowel personal training als bedrijfsbootcamp wordt er niet gewerkt met fitness apparaten. Het lichaam wordt uitgedaagd door diverse oefeningen te combineren, afgestemd op uw lichaam en bij personal training op uw specifieke doelen. Denk hierbij aan gewicht verliezen, conditie verbeteren, spier opbouw of gewoon ter ontspanning.

Bij bedrijfsbootcamp wordt er één uur bootcamp gegeven aan de werknemers van uw bedrijf. De trainingen kunnen op locatie worden aangeboden of op een locatie die samen met u wordt bepaald. Het is mogelijk om meerdere uren aan te bieden.
- De minimale groepsgrootte is 10 personen, tarief hierbij is €125,-
- De maximale groepsgrootte is 20 personen, tarief hierbij is €200,-
- Dag en tijd zijn beide flexibel, dit gebeurt in overleg met u.

Heeft u interesse of vragen over personal training of over bedrijfsbootcamp neem dan persoonlijk contact op via 06-15631321 of via info@bootcampreek.nl